A Vinyl Kft. Magyarország egyetlen hivatalos klórtöltő állomásaként teljeskörű szolgáltatással áll partnerei rendelkezésére klórgáz terén. Amit vállalunk,közúti és vasúti logisztika, klórpalackok és klórhordók bérbeadása, karbantartása, hatósági vizsgáztatása, havária elhárítás, szaktanácsadás, katasztrófavédelmi terv készítés, klórozó berendezések telepítése. Célunk a piac maximális kiszolgálása és hosszútávú együttműködések kialakítása.

klórgáz készlet gázpalack mentés havária elhárítási gyakorlat klórgáz töltés
klórgáz készlet

Klórgáz

Szinonimák: Klórgáz, Klór, Cl, Cl2
CAS - szám: 7782-50-5
EINECS - szám: 231-959-5

A klórgáz (Cl2) a modern vegyipar alapkövei közé tartozik. Manapság körülbelül 15 000 klórvegyületet használnak. Mennyiségileg az összes előállított elemi klórból kb. 63% -ot használnak szerves vegyületek előállításához, 18% -át pedig szervetlen klórvegyületek előállításához. A keletkező klór fennmaradó 19% -át fehérítőkhez és fertőtlenítő termékekhez használják mint például a Hypó (Nátrium-hypoklorit) vagy Nátrium-Klorit

Biztonsági információk: A klórgáz az ADR / RID által szabályozott termék. UN szám: 1017

Szállítási idő:
Klórgázból folyamatos készletet tartunk budapesti telephelyünkön, saját tároló tartályokkal és göngyölegekkel rendelkezünk, hogy rövid és rugalmas átfutási időt tudjunk biztosítani partnereink számára.

Klór Kiszerelések

  • összes termék
  • Klór vasúti kocsiban
  • Klór gázpalackban
  • Klór gázhordóban
Klórgáz vasúti kocsiban
Klórgáz vasúti kocsiban

Klórgáz vasúti tartálykocsis kiszerelésben, net. 50-55 tonna / tarálykocsi

Klór gázhordóban
Klór gázhordóban

Klórgáz gázhordós kiszerelésben, net. 500-100kg / hordó vevői igény szerint

Klór gázpalackban
Klór gázpalackban

Klórgáz gázpalackos kiszerelésben, net. 40-60kg / palack vevői igény szerint

gázpalack mentés

5 érv a Vinyl Kft. mellett:

  • 1937-óta klórgáz kiszerelés
  • Országos haváriaelhárítás
  • Budapesti raktárészlet
  • Biocid, ÁNTSZ, REACH engedélyek
  • ISO 9001 és 14001 szerinti működés

Klórgázzal kapcsolatos szolgáltatásaink

Amennyiben az Ön által keresett klórgázzal kapcsolatos szolgáltatást nem látja az az alábbi listában, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és szakképzett kollégáink a segítségére lesznek!

A Vinyl Kft vállalja gázpalackok és gázhordók bérbeadását vevői részére. A göngyölegek egyedi azonosítóval rendelekznek, az elszámolás alapja napidíj. Vevői palackok és hordók karbantartását külön díjazásért vállaljuk. Karbantartás alatt a szelepek ellenőrzése és szükség szerinti cseréje illetve palacktest festése értendő.

Vevői palackok időszakos hatósági vizsgáztatását is vállaljuk. Hatósági vizsgálat a következőeket foglalja magában: szerkezeti vizsgálat, nyomáspróba, tömörségi vizsgálat. Sikeres vizsgálat esetén jellemzően további 5 évig használható a gyöngyöleg.

Klórfelhasználó partnereink számára vállaljuk súlyos káresemény elhárítási terv illetve közbiztonsági terv készítését. Veszélyes áru szállításában résztvevő félként, ahol a szállítási folyamatot a feladótól a szállítón vagy a fuvarozón át egészen a címzettig értjük, nem csak az áru szabályos szállításáért, jelöléséért tartozunk felelősséggel, hanem a felelősség kiterjed a veszélyes áruval való visszaélés minden lehetőség szerinti megakadályozására is.

Eszközparkunk és több évtizedes tapasztalatunk segítségével országosan vállaljuk meghibásodott, szivárgó vagy elhagyatott gázpalackok és gázhordók szakszerű veszélymentesítését.

Klórozó berendezések karbantartását vállaljuk partnereink számára. Keressen minket bizalommal amennyiben ilyen igénye merül fel.

Vegyszerre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink segítenek abban, hogy egészen biztosan a megfelelő vegyszert válassza.

Szakmai tagságaink

Eurochlor
Fürdőszövetség
Vízikőzmű