nátrium-klorit ibc konténer nátrium-klorit kannás kiszerelt

Nátrium-klorit oldat

Szinonimák: klorit
CAS - szám: 7758-19-2
EINECS - szám: 231-836-6

Nátrium-klorit a klórossav nátriumsója. Előállítása Nátrium-klorátból történik. Fő felhasználási területe klórdioxid (ClO2) előállítása.

Nátrium-klorit és sósav segítségével a helyszínen in-situ módon előállított ivó- és uszodavíz fertőtlenítőszer. Alternatív megoldás a klór helyettesítésére. Alkalmazása során nem lép reakcióba a vízben található szerves vegyületekkel és nem képez velük különböző halogén tartalmú szerves vegyületet. Kiválóan alkalmazható biofilmek megszüntetéséhez. Felhasználása csak foglalkozásszerű felhasználóknak engedélyezett. Előállításához megfelelő géppel kell rendelkezni, amellyel a nátrium-kloritból és sósavból elő lehet állítani a klórdioxidot. Adagolása az alkalmazott készüléktől függ. A klór-dioxid maximum 0,4 mg/l koncetnrációban adagolható. Ivóvízkezelés során a kezelt víz minőségének meg kell felelnie a 201/2001. (X. 25.) Korm. rendelet minőségi követelményeinek. A prekurzorokra nem szükséges engedély, mindkét vegyszer szabvány megfelelő, amely a prekurzorok címkéjén fel van tüntetve.

Lehetséges felhasználási területek: Autóipar, Galvántechnika, Bőr és Textilipar, Élelmiszeripar, Adalékanyagok, Gyógyszeripar, Ívóvízkezelés, Szennyvíztisztítás, Uszodatechnika

Kiszerelések és töménységek:
25% és 7.5% koncentrációban.
5 literes kannától ballonos, IBC-s tétleken át egészen tartálykocsi mennyiségig tudunk kínálni vevői igényeknek megfelelően.

Szállítási idő:
Folyamatos készletet tartunk budapesti raktárunkban, hogy rövid és rugalmas átfutási időt tudjunk biztosítani partnereink számára.

Biztonsági információk: A Nátrium-klorit az ADR / RID által szabályozott termék. UN szám: 1908

Vegyszerre van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértő kollégáink segítenek abban, hogy egészen biztosan a megfelelő vegyszert válassza.

Szakmai tagságaink

Eurochlor
Fürdőszövetség
Vízikőzmű